Predeal

19 mar 2019 - 20 mar 2019

2 huéspedes - 1 habitación

¡Encuentra los hoteles en Predeal baratos con Skyscanner hoteles!

Busca cientos de hoteles disponibles en miles de destinos en todo el mundo con Skyscanner. Lo mejor de todo es que comparamos los precios de cientos de hoteles y los sitios de agentes de viajes directamente para encontrar para ti la mejor oferta disponible en Predeal.

¡Skyscanner hoteles es rápido, gratis y sencillo! Usa el recuadro de búsqueda de arriba para explorar a través de nuestros hoteles seleccionados en Predeal y después, a través de un clic, reserva directamente con el hotel o la agencia de viajes.

Hoteles mejor calificados en Predeal

desde $543
desde $568

¿Qué dicen los viajeros sobre Predeal?

Opiniones de los miembros (5)
Pensiunea Toledo Predeal
Pensiunea Toledo Predealpredeal
06/01/17

Elija Predeal el lugar que está buscando!

Gratian Matache
Gratian Matachelimbiate
06/01/17

Zona văii superioare a Prahovei a fost populată începând cu secolul al XVII-lea, când au început să se așeze scutelnicii de pe lângă mănăstirea Sinaia. Până în 1852, însă, punctul muntenesc de vamă între Țara Românească și Transilvania a fost la Breaza, în acel an mutându-se în comuna Predeal, impulsionând dezvoltarea turismului. Până în 1874 intravilanul de astăzi al Predealului făcea parte din domeniul comunei Podul Neagului (azi parte a orașului Comarnic), care cuprindea tot ținutul de pe valea superioară a Prahovei; comuna Predeal s-a înființat în 1864. când Podul Neagului și Posada s-au alipit comunei Comarnic, restul satelor formând comuna Predeal, cu reședința la Bușteni, apoi (după 1874) la Predeal și apoi la Azuga. La 31 mai 1874 a fost semnată la București convenția dintre România și Austro-Ungaria privind construirea liniei ferate Ploiești-Brașov, cu joncțiunea la punctul Predeal. Așezarea Predeal s-a format prin construcția și darea în folosință a liniei ferate și a gării de la frontiera dintre România și Austro-Ungaria, Gara Predeal. În anul 1882 s-a făcut la Predeal joncțiunea liniei ferate Ploiești-Predeal-Timișu de Sus-Brașov. În anul 1908 Buștenii și Poiana Țapului s-au desprins de Predeal, iar la 20 mai 1912 s-a desprins și Azuga, Predealul devenind comună autonomă, în plasa Peleș a județului Prahova, având în 1925 un număr de 1524 de locuitori. În 1950, Predealul a devenit parte a orașului regional Stalin, din regiunea Stalin, denumite începând cu 1960 orașul regional Brașov și regiunea Brașov. În 1968, a fost organizat orașul Predeal în cadrul județului Brașov, Predealul primind în componență, pe lângă orașul propriu-zis, și satele Pârâul Rece, Timișu de Jos și Timișu de Sus - WIKIPEDIA

Raluca Serban
Raluca SerbanBruselas
15/08/12

Popescu Lucian
Popescu Lucianbukarest
05/03/13

Preguntas frecuentes

El mes menos caro es octubre, con un promedio de $808 por noche. El mes más caro para alojarse en Predeal es diciembre, con un precio promedio de $2,879 por noche.
El precio promedio de un hotel en marzo del año pasado fue de $1,288 por noche. Esto es 2% menos que el precio promedio por noche de $1,321 visto en los últimos 12 meses.

Planea un viaje a Rumanía